Smilefellan

En blogg om personlig utveckling

Jag och Alba(tross)

Publicerad 2017-10-16 13:30:59 i Allmänt, Psykisk ohälsa,

Det här är min lilla guldgruva av kärlek. Hon tar hand om mig och jag tar hand om henne. Ett utmärkt förhållande av kärlek, bus och bra rutiner. När jag inte känner för att gå upp ur sängen gör jag det ändå för att jag vet att hon måste ha frukost (oftast är det dock Alba som vill ligga kvar i sängen och mysa tätt intill mig). Jag vet att jag måste gå ut på promenad, måste hålla vissa rutiner för hennes skull och det gör mig gott. Att samtidigt ha någon att prata med, kramas med och känna värmen ifrån gör att jag känner mig mindre ensam. Vi älskar båda två att promenera i skogen, vi tar löprundor ihop och vi älskar sovmorgon. 


När jag har ångest kommer hon och kryper tätt intill mig på en gång. När jag går upp mitt i natten för att jag inte kan sova så brukar hon dyka upp vid min sida och titta på mig som för att säga "kom så går vi och lägger oss igen" och häromdagen när jag stretchade efter en av våra löprundor så ställde hon sig bredvid mig och stretchade hon med. Då skrattade jag.

Att höra hennes snarkningar är som ljuv musik i mina öron och att se henne må bra får mig att må lite bättre. Jag har flera livräddare i mitt liv och Alba(tross) är en av dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia

Hej och välkommen till min blogg! Jag som äger bloggen heter Felicia, är 22 år och skriver framför allt om personlig utveckling och psykisk (o)hälsa. Jag har ingen utbildning inom detta utan skriver utifrån egna lärdomar och erfarenheter. Nya inlägg kommer i vanliga fall ut varje torsdag. God läsning! x

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela