Smilefellan

En blogg om personlig utveckling

Egen inläggning

Publicerad 2017-09-15 19:00:00 i Psykisk ohälsa,

Jag är hemma igen efter ett dygns inläggning på avdelningen. Jag har ett kontrakt kallat "egen inläggning" vilket betyder att jag kan lägga in mig själv i max 3 dygn utan att behöva träffa en läkare som bestämmer om jag behöver det eller inte. Sedan kan jag skriva ut mig själv igen. 

 
Jag hade några rejält dåliga nätter innan jag bestämde mig för att testa den trygga miljön på avdelningen. Det var faktiskt roligt att träffa personalen som jag kommit att tycka om. Under min allra första tid på avdelningen hade jag svårt att släppa in och ta hjälp av vårdarna och vi hade våra "duster". Nu känner de mig och jag kan bättre uttrycka vad jag behöver. Vi möts halvvägs och det har blivit mycket bättre. Den här egeninläggningen kan nog bli en stor trygghet för mig.
 
Att jag även får se svart på vitt för min egen skull att jag kan åka in på avdelningen utan att bli tvingad kvar och tvångsinlagd är positivt. Jag är så rädd att bli kvar under en längre period varje gång jag sätter min fot i de där lokalerna. Men nu har jag fått uppleva en snabb inläggning, trygg vila i ett dygn och sen kunde jag be om att få åka hem igen. Det funkade jättebra den här gången och jag är väldigt glad över det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia

Hej och välkommen till min blogg! Jag som äger bloggen heter Felicia, är 22 år och skriver framför allt om personlig utveckling och psykisk (o)hälsa. Jag har ingen utbildning inom detta utan skriver utifrån egna lärdomar och erfarenheter. Nya inlägg kommer i vanliga fall ut varje torsdag. God läsning! x

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela