Smilefellan

En blogg om personlig utveckling

Heja mig och heja dig

Publicerad 2018-03-19 08:32:00 i Psykisk ohälsa,

Först och främst: tack för alla fina kommentarer och stöttande ord som ni skrev angående mitt inlägg om att visa eller inte visa mina ärr (läs här)! Jag kommit så långt och är samtidigt no where near framme men det gör inget, för jag känner att jag kan gå igenom allt nu när jag gått igenom det jag gått och går igenom. Jag har bestämt mig, jag vill och kan vinna kampen mot min ångest. Ett tag stod jag handfallen emot den men det gör jag inte längre. Varje dag får jag chans att anamma nya och gamla redskap för att hantera min ångest, mig själv, min rädsla, mitt förflutna och min framtid på ett bra, fungerande och utvecklande sätt. Det är vad jag lägger ner min tid på just nu, att lära mig hantera mig själv. Och det går framåt. Det har gått bakåt mer än en gång, men det går också framåt. Det är lite som när man säger ett kliv bakåt, två kliv framåt. Varje gång. Jag tappar det och så plockar jag upp det igen. Och jag känner mig så jävla cool som klarar av att plocka upp det efter varje bakslag - SÅ JÄVLA COOL!
 
Det här inlägget dedikerar jag till mig själv. Och till er andra. Alla ni som kämpar. Fan vad coola ni är! Och starka, snygga, värdefulla och hela köret. Tillåt er klappa er själva på axeln ibland, det är svårt när man helst vill slå sig själv i magen eller inte tillåta sig finnas. Men let's face it, vi finns. Här och nu så finns vi. Och vi är som vi är. Alla är vi skeva, veka och samtidigt helt som vi ska. Jag har rätt till att ha det svårt. Det kan vara okej och jag kan vilja förändra det på samma gång. Säg den meningen till er själva, acceptera för förändring. Acceptera dig själv, även om du inte är no where near framme än. Det gör inget, du har kommit så långt!
 
 

Kommentarer

Postat av: Nathalie

Publicerad 2018-03-19 13:20:30

Underbart inlägg!! HEJA DIG, HEJA OSS!! Kram <3

Postat av: Emma

Publicerad 2018-03-20 14:26:55

Så bra skrivit! Heja heja :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia

Hej och välkommen till min blogg! Jag som äger bloggen heter Felicia, är 22 år och skriver framför allt om personlig utveckling och psykisk (o)hälsa. Jag har ingen utbildning inom detta utan skriver utifrån egna lärdomar och erfarenheter. Nya inlägg kommer i vanliga fall ut varje torsdag. God läsning! x

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela