Smilefellan

En blogg om personlig utveckling

Vad handlar min blogg om?

Publicerad 2018-03-01 20:24:00 i Om mig/bloggen, Personlig utveckling, Psykisk ohälsa,

 
Min blogg handlar till stor del om personlig utveckling. Det är liksom fokuset som jag vill och försöker hålla i mina inlägg. Personlig utveckling är dock ett brett ämne och därav kan min blogg ibland verka spretig. Ett återkommande inlägg är de böcker eller artiklar som jag läser och vill tipsa om. Andra inlägg handlar om terapitankar eller egna funderingar jag har. Ibland kommer inlägg om miljöförbättring vilket för mig också handlar om personlig utveckling på ett sätt eftersom jag tänker att personlig utveckling handlar om hur man kan optimera sig själv på alla möjliga plan, exempelvis minimera sin miljöpåverkan. Ibland skriver jag om min egen resa, jobbet med att gå från psykisk ohälsa till hälsa. Min personliga resa är ibland svår för mig att skriva om men samtidigt tror jag att det kan vara en viktig del att dela med sig av när man skriver en blogg om personlig utveckling. Att bara skriva "gör sig och gör så" kan bli svårt att ta till sig om man inte får något grepp om personen bakom texterna. Det är dels därför som jag skriver det här inlägget för att både för er som läser och för mig som skriver tydliggöra vad jag vill förmedla och vart jag vill komma med bloggen. Jag hoppas att det åtminstone är till en liten hjälp.
 
Som en Quick intro i min egen personliga resa till utveckling tänker jag här dela med mig om några målsättningar som jag har. Kanske dyker mitt arbete med dessa mål upp i kommande inlägg. Jag ska försöka dela med mig av både ris och ros.
 
- Bli helt nykter.
- Bli helt självskadefri.
- Klara av att bo på egen hand.
- Klara av att ha en praktikplats, för att tillslut klara av ett arbete.
 
Hua! Det är läskigt att dela med sig av sådant som man vet att man ännu inte klarar av men jag vill vara (och är) modig. Jag jobbar hårt med mig själv på många plan och det är därför jag känner mig som en bra författare till den här bloggen. Jag lär mig samtidigt som jag skriver! Jag försöker verkligen anamma den personliga utvecklingen som jag skriver om.
 

</div

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia

Hej och välkommen till min blogg! Jag som äger bloggen heter Felicia, är 22 år och skriver framför allt om personlig utveckling och psykisk (o)hälsa. Jag har ingen utbildning inom detta utan skriver utifrån egna lärdomar och erfarenheter. Nya inlägg kommer i vanliga fall ut varje torsdag. God läsning! x

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela