Smilefellan

En blogg om personlig utveckling

Bookbar: Jakten på Thunder

Publicerad 2017-10-27 13:29:26 i Allmänt, Tips,

I torsdags gick jag på Bookbar med mamma och syrran. Det är i princip vad det låter, öppen bar och intervju av författare till en viss bok utvald för kvällen. Det var premiär för konceptet här i stan och Eskil Engdal och Kjetil Sæter var på plats för att prata om sin bok "Jakten på Thunder". Boken  är en dokumentär thriller om piratfiske och mer bestämd miljöorganisationen Sea Shepherd och den Svenske kaptenen Peter Hammarstedts jakt på det ökände fartygen Thunder samt kampen på land om att få lagstiftningen att nå fram till piratfisket och slavarbetet som sker ute på världshavens ingenmansland.


Jag fick med mig en signerad bok därifrån. Jag tvingade syrran att gå fram och säga mitt namn när boken skulle signeras, haha! Jag är nöjd med kvällen och ser fram emot liknande tillställningar framöver. Tack till magasinet, högskolan Dalarna och DT som är anordnare för Bookbar.

Om

Min profilbild

Felicia

Hej och välkommen till min blogg! Jag som äger bloggen heter Felicia, är 22 år och skriver framför allt om personlig utveckling och psykisk (o)hälsa. Jag har ingen utbildning inom detta utan skriver utifrån egna lärdomar och erfarenheter. Nya inlägg kommer i vanliga fall ut varje torsdag. God läsning! x

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela